Betaalmethoden - Vip-Kidz

Betaalmethoden

Betalen is mogelijk via:

  • iDEAL
  • Visa/Mastercard
  • Mister Cash
  • After Pay

Het betaalverkeer via iDeal, Visa/Mastercard en Mister Cash heeft Vip-Kidz.com uitbesteed aan Mollie. De achteraf betaling word verzorgd door After Pay. Zij zijn zogenaamde "Payment Serice Provider"  (=PSP) Voordeel van een PSP is dat uw order gelijk de status betaald krijgt en dat uw bestelling direct word verzonden.

Achteraf betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Vip-Kidz.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Vip-Kidz.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250.
Voor deze service rekenen wij een vast bedrag van € 2,50 per order

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

LET OP:
1e keer betalen via After Pay mag de order NIET hoger zijn dan 150,-
daarna kunt u kopen met een max.bedrag van € 250,-

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website

Betaling niet gelukt?

Als uw betaling niet gelukt is, ga dan naar uw account met het e-mailadres waarvan u besteld heeft. Klik op mijn bestellingen en klik op de order met de status "wacht op betaling" klik op "nu betalen" en u komt in het betaalscherm, kies de door u gewenste betaalmethode en volg de stappen in het scherm om de betaling af te ronden.

Vip-Kidz.com