Garantievoorwaarden schoenen - Vip-Kidz

Garantievoorwaarden schoenen

De perfect schoenen voor jouw kind gevonden?

Kinderen spelen en ontdekken natuurlijk graag, maar dat betekent niet dat iedere schoen hier geschikt voor is. De ene schoen is kwetsbaarder dan de andere.

Een echte avonturier zal stevigere schoenen nodig hebben dan een boekenwurm. Een witte sneaker is super tof maar jouw toekomstige profvoetballer zal deze zo kaal en groen hebben.

Houd daarom altijd rekening met de manier waarop jouw kind met de schoenen omgaat.

Garantievoorwaarden Vip-Kidz.com

De schoenen in onze collectie zijn allemaal van hoge kwaliteit en de beste merken. Ze behoren geen fabrieksfouten te bevatten. Is de schoen toch niet goed geproduceerd dan heb je natuurlijk recht op garantie.

Mocht je ergens niet tevreden over zijn of mocht er iets niet goed zijn met de schoen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen je graag verder en zullen er alles aan doen om een passende oplossing aan te bieden.

Geen garantie:

  • Beschadigde of verloren applicaties zoals ritsen, bloemetjes, bedels, studs, stenen, pailletten, glitters, coatings of een ketting aan een schoen of laars.
  • Beschadigde schoenen door bijvoorbeeld schuren over de grond, wrijving bij schommelen of remmen met de fiets.
  • Slijtage of beschadiging aan de hiel door onzorgvuldig aan- en uittrekken van de schoenen. Te los dragen kan ook zorgen voor overmatige slijtage.
  • Andere problemen en beschadigingen door buitengewoon gebruik of slijtage, gebrekkig onderhoud en schade door vocht of andere ongebruikelijke invloeden van buitenaf.

 

Wij bieden verschillende producten aan om uw schoen te onderhouden en fris te houden. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij adviseren je graag.