De leukste meisjes vesten en bolero’s | Vip-Kidz.com - Vip-Kidz

Een vest... Een van onze meest favoriete kledingstukken voor meisjes. Het maakt de outfit helemaal compleet! Niet alleen voor de Nederlandse kou en voor het makkelijk buitenspelen of op de fiest, maar ook voor de complete fashion outfit.

Geen producten gevonden...
Een vestje hoort bij een outfit, het maakt het af. Vip-Kidz verkoopt heel veel vestjes die voor ieder meisje geschikt zijn. Vestjes met knopen, vestjes met ritsen, zonder applicatie, met applicatie en accessoires.

Onze merken met vestjes en bolero's
Vip-Kidz heeft een groot assortiment met vesten voor ieder type meisje. De vestjes van Topitm zijn iets klassieker en zie je niet overal terug. Ze zijn uniek en passen bij de vintage jurkjes en rokjes van dit hippe merk.

Vesten en bolero's voor meisjes zijn een aanvulling op de outfit. Super praktisch ook, want wanneer het kouder is trek je even gauw het leuke vestje over je outfit. Ook de prijs-kwaliteitverhouding van de vestjes en bolero's van Vip-Kidz is erg gunstig. 

Tumble 'n Dry en Retour Jeans hebben hele stoere vesten en bomber jacks voor meiden. De collectie vna Ninni Vi is vaak vrolijker en is echt te herkennen aan het mooie design en de fijne stoffen. Sinds kort is onze collectie aangevuld met het mooie merk Little Miss Juliette, de vesten van LMJ zijn gemaakt van een mooie stof en goed te combineren met een leuke jeans of legging