Een vestje hoort bij een outfit, het maakt het af. Vip-Kidz verkoopt heel veel vestjes die voor ieder meisje geschikt zijn. Vestjes met knopen, vestjes met ritsen, zonder applicatie, met applicatie en accessoires. Bekijk hier alle meisjesvesten van Vip-Kidz.com

Onze merken met vestjes en bolero's
Vip-Kidz heeft een groot assortiment met vesten voor ieder type meisje. De vestjes van Topitm zijn iets klassieker en zie je niet overal terug. Ze zijn uniek en passen bij de vintage jurkjes en rokjes van dit hippe merk. Lofff en Lovestation22 hebben heel veel bolero's die heel goed passen bij heel veel verschillende soorten merken. Dit omdat ze qua kleur heel mooi neutraal zijn en bij veel diverse jurkjes of tops passen. Birds by D'rak heeft een heel groot aanbod van vesten en bolero's. De kleuren zijn iets specifieker waardoor ze heel goed passen bij de collectie van Birds by D'rak.

Vesten en bolero's voor meisjes zijn een aanvulling op de outfit. Super praktisch ook, want wanneer het kouder is trek je even gauw het leuke vestje over je outfit. Ook de prijs-kwaliteitverhouding van de vestjes en bolero's van Vip-Kidz is erg gunstig.