Meisjes rokjes

Meisjes en rokjes... Het is een soort magie, ze zijn onafscheidelijk, ze zijn als vriendinnen. De meeste meisjes hebben dan ook zeker een collectie kinderrokjes in hun kledingkast hangen.

Geen producten gevonden...
Vip-Kidz heeft een grote collectie meisjesrokjes, die voor ieder type meisje geschikt is en die het hele jaar door gedragen kan worden. Met de rokjes van Vip-Kidz kunnen meisjes hun eigen look creëren. Van sportief, tot klassiek, van kleurrijk tot basic. De rokjes van de kinderkledingmerken van Vip-Kidz zijn ieder seizoen weer verrassend. In de zomer zijn de rokjes heel vrolijk, kleurrijk, zwierig en zomers. In de winter wordt ingespeeld op de koudere dagen, dus zijn de rokjes wat dikker van materiaal en kleuren wat meer winters. 

Rokjes combineren
De rokjes van Vip-Kidz kun je eigenlijk met alles combineren; met een top en blote benen voor op warme zomerse dagen of op vakantie, maar ook met een stoere trui en een warme legging waardoor de outfit wat stoerder wordt. De rokjes bij Vip-Kidz zijn elke dag te combineren met een ander kledingstuk, waardoor het lijkt alsof je iedere dag nieuwe kleren aanhebt. Super hip natuurlijk! 

De rokjes van Quapi hebben een wat stoerder model, iets dikkere stof, grote zakken en over het algemeen een riempje of brede band. Houd je van stoere rokjes met een leuke print, dan zijn de rokjes van Lovestation22 erg geschikt. Een nieuw allerdaagse print, die heel leuk te combineren is met bijpassende tops en leggings. De rokjes van Jubel zijn iets meisjesachtiger qua kleuren, namelijk veel roze en blauw-wit. Kleuren die ieder meisje wel staat, en natuurlijk is roze dé kleur voor meisjes. De rokjes van Waaaw zijn ieder seizoen anders qua kleur en stijl. Momenteel is de tijgerprint super populair! En dit is natuurlijk heel hip voor in de zomer voor onze stoere meiden. 

Van zwierige of feestelijke kinderrokjes tot hippe plooirokken, verzin het maar en bij Vip-Kidz kun je het krijgen. Echte modemeisjes zijn dol op rokjes, en daarom hoort een rokje thuis in iedere kledingkast voor meisjes.