Meisjes jurken

Online meisjesjurken kopen
Heb je thuis een meisje zitten, dan weet je zeker dat een deel van de kledingkast vol hangt met jurkjes en rokjes. Jurkjes maken een meisje zo meisjesachtig, en dat voelen ze ook!

Pagina 1 van 4
Meisjes zonder jurkjes is als stoffer zonder blik. En dat weten wij bij Vip-Kidz ook! Gelukkig hebben wij een heel groot assortiment met jurkjes voor alle meisjes. Voor stoere meisjes en voor zachte meisjes, voor drukke meisjes en rustige meisjes. De jurkjes bij Vip-Kidz zijn voor iedereen geschikt. 

Kledingmerken voor jurkjes
Vip-Kidz heeft 15 merken waar we de hele collectie van verkopen. Van deze kinderkleding merken zijn de merken Birds by D'rak, Jubel, Lofff, Lovestation22, Tumble 'n Dry, Quapi en Waaaw heel geschikt voor alle soorten meisjes als het gaat om jurkjes. Een heel groot aanbod. Birds by D'rak heeft heel veel jurkjes; basisjurkjes, rustige maar ook drukke jurkjes en allemaal met een zeer aantrekkelijke prijs. De jurkjes van Jubel en Tumble 'n Dry zijn heel divers, geschikt voor stoerdere meisjes maar ook dress-girls. Van dit merk hebben we ook hele gave maxi-dresses voor de meisjes. Super hip voor in de zomer, met of zonder jasje erover, met of zonder legging, met of zonder zon. Het kan allemaal. De merken Lofff en Lovestation22 worden op dezelfde plek geproduceerd, maar zien er toch weer heel anders uit. Lofff is voor de echte jurkje fan: wijd uitvallende rokjes, randjes en roesjes, kraagjes en kantjes, riempjes en bandjes. De meisjesjurken van Lovestation22 zijn iets sportiever en hebben wat hardere contrasten in de kleuren. Ook deze jurkjes zijn weer super leuk te combineren met bijpassende leggings en jasjes. Quapi is het bekende merk onder de kinderkleding. Deze collectie is zo groot, en gelukkig kunnen wij deze collectie volledig aanbieden op onze webshop. Ook daarom shop je bij Vip-Kidz! WaaaW is een van onze favorieten! Dit kinderkleding merk is speciaal voor meisjes ontworpen. Meisjes die houden van kleur, die houden van goed passende kleding modellen, meisjes die zich willen laten zien. Ieder seizoen is deze collectie weer opnieuw een verrassing door nieuwe stijlen, nieuwe kleuren en accessoires. 

Shop jouw meisjesjurkjes bij Vip-Kidz.com
Bij Vip-Kidz shop je de leukste jurken voor jouw meisje (of voor die van 'n ander). De lengte en breedte maten staan er altijd bij vermeld. Mocht je vragen hebben kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij reageren in no-time en zijn gek op 'dingen' oplossen. Kom ook gerust eens langs in onze Experience Store op vrijdag van 09.00-21.00u en zaterdag van 09.00-17.00u. Hier kunt u de meisjes jurkjes ook voelen, passen en beleven.