Meisjeskleding eenvoudig online bestellen | Vip-Kidz.com - Vip-Kidz

Meisjeskleding

Stoer, hip, old-skool, retro, classy, girly en pretty. Of je nu kiest voor een outfit met een jurkje en een legging eronder of een stoere jeans van bijvoorbeeld Dutch Dream Denim; alles is te vinden bij Vip-Kidz! We proberen je het zo makkelijk mogelijk te maken om te shoppen voor je meisje, want ook wij weten dat ieder kind een heel eigen mening en stijl heeft van wat ze wil dragen. Dat is natuurlijk super leuk, maar ook soms lastig voor de papa en mama. Bij Vip-Kidz is het online shoppen gemakkelijk gemaakt doordat er bij iedere foto wel een sfeerfoto staat. Zo kun je goed zien hoe het kledingstuk valt en of je het leuk vindt. 

 

Bestel meisjeskleding online bij Vip-Kidz

Want ja, waarom zou je dat niet doen? Vip-Kidz heeft een selectie van de beste en hipste merken speciaal voor meisjes! Van deze merken hebben we een uitgebreide collectie zodat je niet ergens anders hoeft te shoppen. Soms kan het lastig zijn om voor je meisje kinderkleding te shoppen, omdat ze een heel eigen mening hebben en soms kan dat zo veranderlijk zijn als het weer. Daarom kun je bij ons tot middennacht bestellen en dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Ideaal als je iets online hebt gevonden en je het snel wilt passen. En vanaf €20 zijn de verzendkosten ook nog gratis! Mocht je er niet uitkomen of heb je vragen over een bepaald merk of artikel, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

De klantenservice van Vip-Kidz is (bijna) altijd bereikbaar op 0485 218356 of info@vip-kidz.com. Volg ons ook op Facebook en instagram om de leukste meisjeskleding te shoppen. Hier komen ook regelmatig hele leuke acties voorbij.