Kinderkleding

Een winkel waar de ouders een kop koffie krijgen met wat lekkers, en kinderen kunnen snoepen van koekjes, snoepjes en een goed gevulde goodybag meekrijgen. Maar hoe kunnen we deze service en beleving goed doorvertalen naar de webshop waar ouders kinderkleding shoppen voor hun zoon of dochter? Dat doen wij door de populairste merken te verkopen, met een ruim aanbod van de collectie. Vanuit je luie plekje 's avonds thuis op de bank de leukste kinderkleding bestellen voor jongens en meisjes, want ja, ook de jongenscollectie is uitgebreid bij Vip-Kidz.com. We helpen je met het shoppen door leuke combinaties samen te stellen, deze op de foto te zetten en te presenteren aan jullie, thuisshoppers. Vip-Kidz biedt kinderkleding van goeie kwaliteit, kleding die goed past bij smalle maar ook iets bredere kindjes.

Kinderkleding voor iedereen!


Voor stoere, leuke, schattige en natuurlijk de nieuwste kinderkleding, zit je bij Vip-Kidz goed. We hebben een uitgebreide collectie van de leukste en populairste merken. Voor de hippe meisjes die houden van aansluitende jurkjes en tops is Birds by D'rak een leuke keuze. Ieder seizoen zijn er weer nieuwe kleuren en combinaties, zodat het kinderkledingmerk vernieuwend en hip blijft. Houd je van retro? Oranje, groen, blauw en geel in één? Ga dan naar 4Funkyflavours. Hét kinderkledingmerk gemaakt door retro lovers, gemaakt voor retro lovers en dragers. Zoek je fijne jeans voor jongens of meisjes? Dan is Dutch Dream Denim super geschikt om aan te schaffen. Deze broeken hebben een goede kwaliteit, dubbele kniestukken om gaten te voorkomen en sluiten goed aan bij dunne beentjes. Combineer deze gave jeans met de leuke tops en truien van Legends22, Stones and Bones en Sturdy. De merken Jubel, Lofff en Lovestation22 zijn voor de echte meisjes, die houden van rokjes en jurkjes. Quapi is het welbekende merk die al even bestaat, zo ook bij Vip-Kidz. Maar dit merk blijft geweldig en wisselt ieder seizoen weer af met nieuwe thema's, kleuren en combinaties. Een super leuk merk voor zowel jongens als meisjes. En Vip-Kidz heeft de hele collectie van dit kinderkledingmerk. Je hoeft dus niet meer ergens anders te zoeken, hoe prettig is dat! Naast deze merken zijn we ook in zee gegaan met een nieuw merk Tygo & Vito. Dit merk is speciaal voor jongens. Stoere tops, truien en lekker zittende jogjeans. De grote topper van dit seizoen! En de prijs-kwaliteit verhouding is tevens heel goed. 

Snel besteld, snel verzonden


Het shoppen van kinderkleding kan soms moeilijk zijn. Het inschatten van de juiste maten, het inschatten van de kledinginteresse van je eigen kind, of toch de style die wel of niet staat bij jouw zoon of dochter. Wij proberen daar alles aan te doen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bij veel artikelen staan de lengte en breedte maten beschreven zodat je daar niet meer over hoeft te twijfelen. Ook staat er bij ieder product en een foto waar een kindje het kledingstuk aanheeft, zodat je een idee kunt hebben of het leuk staat. En ja, of je kindje de kleding wel of niet mooi vindt, dat is lastig te bepalen. Wij vinden alles leuk namelijk! Daar hebben wij iets op bedacht. Je kunt namelijk op werkdagen voor 23.45 uur bestellen, en dan heb je het de volgende dag al in huis. Op deze manier kun je heel snel kijken of je bestelling goed past en of je kindje het leuk vindt. Deze super snelle verzending maakt dat je bij Vip-Kidz wilt blijven shoppen. Daarnaast hebben wij een flexibele en snelle klantenservice. 1-op-1 contact, snelle reacties en goede klantgerichte service maken het voor de shopper nóg makkelijker. En dat is waar Vip-Kidz naar streeft, het makkelijk en leuk maken voor het shoppen van kinderkleding voor jouw jongen of meisje!