Kinderkleding online kopen | Voor 16:00 besteld, morgen in huis - Vip-Kidz

Kinderkleding

Vip-Kidz.com de plek waar je alle top merken kinderkleding kunt vinden.

Geen producten gevonden...
Wij bieden de populairste merken, met een ruim aanbod van de nieuwste collectie. Vanuit je plekje 's avonds thuis op de bank de allerleukste kinderkleding bestellen voor jongens, meisjes en nu ook baby's. We helpen je met het shoppen door leuke combinaties samen te stellen, deze op de foto te zetten en te presenteren aan jullie, thuisshoppers. Vip-Kidz biedt kinderkleding van de beste kwaliteit, wij proberen onze kleding zo goed mogelijk te omschrijven zodat je zeker goed online bij ons kunt winkelen. Heb je toch nog vragen over kleding, bestellen, verzenden of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op.

Kinderkleding voor iedereen!

Voor stoere, leuke, schattige en natuurlijk de nieuwste kinderkleding, zit je bij Vip-Kidz goed. We hebben een uitgebreide collectie van de leukste en populairste merken. 

Snel besteld, snel verzonden

Het shoppen van kinderkleding kan soms moeilijk zijn. Het inschatten van de juiste maten, het inschatten van de kledinginteresse van je eigen kind, of toch de style die wel of niet staat bij jouw zoon of dochter. Wij proberen daar alles aan te doen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bij veel artikelen staan de lengte en breedte maten beschreven zodat je daar niet meer over hoeft te twijfelen. Wil je graag kinderschoenen kopen, kijk dan eens naar ons maattabel kinderschoenen. En ja, of je kindje de kleding wel of niet mooi vindt, dat is lastig te bepalen. Wij vinden alles leuk namelijk! Daar hebben wij iets op bedacht. Je kunt namelijk op werkdagen voor 16:00 uur bestellen, en dan heb je het de volgende dag al in huis. Op deze manier kun je heel snel kijken of je bestelling goed past en of je kindje het leuk vindt. Deze super snelle verzending maakt dat je bij Vip-Kidz wilt blijven shoppen. Daarnaast hebben wij een flexibele en snelle klantenservice. 1-op-1 contact, snelle reacties en goede klantgerichte service maken het voor de shopper nóg makkelijker. En dat is waar Vip-Kidz naar streeft, het makkelijk en leuk maken voor het shoppen van kinderkleding voor jouw jongenskleding of meisjeskleding!

Onze klantenservice is van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar van 9:30 tot 18:00.