Tygo & Vito

Tygo & Vito kinderkleding

Eindelijk is het dan zover: het nieuwe Nederlandse jongensmerk TYGO&vito is uitgeleverd, en nu is deze collectie ook verkrijgbaar bij Vip-Kidz.com. Dit nieuwe kinderkledingmerk bestaat uit hippe shirts, gecombineerd met leuke vesten en stoere broeken. Just for boys only!

Geen producten gevonden...


Combineer jogjeans, t-shirts en jacks voor jongens.

Tygo & Vito is het jongensmerk dat het zomerseizoen van 2017 voor het eerst op de markt is. En daarom is Vip-Kidz er zo gek op, wij houden van nieuwe merken. En zeker als het speciaal voor jongens is, want voor meisjes hebben we al heel veel merken. De jongenskleding van Tygo & Vito is stoer, fris en kleurrijk! Hele leuke kleding voor de zomer! De collectie bestaat uit een serie jeans: de slimfit, de skinny jeans en natuurlijk de jongens nummer 1 favoriete jogjeans is te koop bij Vip-Kidz. Deze broeken zijn te combineren met stoere sweaters, t-shirts en longsleeves voor de jongens. In kleur, prints en met leuke opdrukken. Voor de zomer hebben we voor de jongens ook leuke shorts en sweatpants voor de warmere dagen. Mocht het wat kouder worden, dan hebben we gelukkig nog de stoere jacks die je outfit van Tygo & Vito compleet maken. 

De collectie voor het jongensmerk Tygo & Vito bestaat uit drie series. Super handig, want zo verdrink je niet in de grote keuze. Bekijk de eerste serie als deze online staat op vip-kidz.com, en als je toe bent aan een nieuwe outfit, staat de tweede serie al weer online en kun je volop verder shoppen. En het fijne is, het is helemaal niet duur! Ideaal voor de stoere en hippe jongens, want ze zullen super enthousiast zijn als ze dit kinderkledingmerk dragen. 

Wij, vip-kidzers, zijn fan en hebben onze keuze al gemaakt voor dit jongensmerk! Van klein naar groot, er is voor iedere jongen wel iets leuks. De ene jongen houdt van een jogjeans met een lekkere sweater erop, de ander van een skinny broek met een t-shirt met drukke print. Alles is te combineren, te matchen en te mixen, zo leuk is de jongens collectie van Tygo & Vito. Onze Vip-Kidz modellen zijn ook al weg van Tygo & Vito. Als zij zelf een keus moeten maken zouden ze hier voor kiezen. Hoe leuk en stoer is dat!