Tumble 'n Dry

Tumble ’N Dry is het populaire kinderkledingmerk voor meisjes en jongens. De collectie speelt in op de trends van elke seizoen en heeft voor ieder wat wils.

Pagina 1 van 6
Stoere jeans in allerlei washings, maar ook in verschillende modellen. Tumble `n Dry kinderkleding heeft de regular spijkerbroeken, maar ook Skinny fit en Jog Jeans spijkerbroeken zitten altijd volop in de collectie. Naast de jeans heeft Tumble `n Dry ook volop jurkjes en rokken die je weer kunt combineren met verschillende tops. Door de frisse en speelse uitstraling in combinatie met doordachte functionaliteit van de kleding kun je met dit Nederlandse merk alle kanten op. Tumble 'N Dry kinderkleding heeft een zeer gevarieerde kinderkledinglijn en is ook zeer betaalbaar. Tumble `n Dry heeft meerdere leveringen per seizoen zodat er altijd wel iets voor u bij zit. Vip-kidz.com verkoop Tumble `n Dry vanaf maat 92 t/m 176.

Ieder seizoen wordt de collectie weer bijgevuld of veranderd, dus houd de website van Vip-Kidz goed in de gaten voor de nieuwste items. 

Bestellingen op werkdagen vóór 16:00 uur, zijn de volgende dag in huis. Vanaf €50 gratis verzending. Bestelling niet goed? = Geld terug!