Sturdy

Sturdy

Sturdy kinderkleding is een hele gangbaar kinderkledinglijn voor de stoere jongens met een goede pasvorm en in een zeer betaalbare prijsklasse. Stoere hippe jongenskleding is altijd heel lastig te vinden, maar Sturdy bewijst al meer dan 10 jaar dat ze altijd zeer hippe en betaalbare kinderkleding maken.
Geen producten gevonden...
Sturdy kinderkleding is uitstekend geschikt om in naar school te gaan, maar ook zeker geschikt om lekker in te spelen. Sturdy heeft in de collectie verschillende jeans broeken met verschillende pasvormen. Er zijn volop Denim broeken, maar ook de Jog jeans of skinny slimfit spijkerbroeken zitten altijd volop in de collectie van Sturdy Kinderkleding. Vip-kidz.com verkoopt een zeer uitgebreide collectie van Sturdy jongenskleding. Wij krijgen de kleding meerdere malen per seizoen binnen, zodat u altijd de laatste items kunt shoppen! Sturdy is de grote broer van Jubel kinderkleding en is ook verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 140. Bekijk ook eens de heerlijk zittende truien van Sturdy!

Ieder seizoen wordt de collectie weer bijgevuld of veranderd, dus houd de website van Vip-Kidz goed in de gaten voor de nieuwste items.

Bestellingen op werkdagen vóór 23.45 uur, zijn de volgende dag in huis. Vanaf €50 gratis verzending. Bestelling niet goed? = Geld terug!