Stones and Bones

Stones and Bones

Stones and Bones is een ontzettend vrolijke kinderkledingmerk met vooral heel veel shirts en truien met vrolijke en gekke prints. Deze prints zijn veelal van dieren maar ook sportprints of shirts met stoere auto`s erop komen voorbij.

Geen producten gevonden...
De kinderkleding van Stones and Bones bestaat al jaren en is dan ook een favoriet kinderkledingmerk bij alle kinderen. De shirts hebben een perfecte pasvorm en blijven na het wassen ook nog prachtig. Ook de prints blijven na het wassen super mooi! Aan het eind van ieder seizoen hebben wij een Stones and Bones sale, welke erg populair is bij onze vaste klanten. Tip vanuit onze kant; bestel de Stones and Bones shirts aan het begin van het seizoen, want de leverancier levert deze maar 1 keer vroeg in het seizoen! OOK van deze kinderkledinglijn verkoopt Vip-kidz.com de HELE collectie zodat u altijd kunt slagen. De collectie is er voor de jongens en de meisjes en is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 152. Mix en Match een vrolijk shirt van Stones and Bones met een stoere Jeans van bijvoorbeeld Dutch Dream Denim en klaar is je outfit.

Ieder seizoen wordt de collectie weer bijgevuld of veranderd, dus houd de website van Vip-Kidz goed in de gaten voor de nieuwste items.

Bestellingen op werkdagen vóór 23.45 uur, zijn de volgende dag in huis. Vanaf €50 gratis verzending. Bestelling niet goed? = Geld terug!