Snurk kinderkleding en dekbedden | Vip-Kidz.com - Vip-Kidz

SNURK

Het Nederlandse merk SNURK maakt graag een feestje van slapen en bankhangen. Met super toffe dekbedovertrekken en super comfy pyjama's die je dag en nacht kunt dragen. Zowel voor kinderen als voor volwassen is het een groot slaapfeestje. 

Het succes verhaal van de Snurkers begon in 2007 met een actie voor een goed doel. Reclamemaakster Peggy van Neer had het idee om een dekbedovertrek te ontwerpen met de print van een kartonnen doos. Samen met haar partner bedacht ze een dekbedovertrek en hoeslaken van een stoep en kartonnen doos. De opbrengsten hiervan gingen naar het goede doel Stichting Zwerfjongeren Nederland. Binnen no-time was alles verkocht.

De eigenaren, Peggy van Neer en Erik van Loo, hadden nog veel meer ideeën. Ze begonnen met het ontwikkelen van goede kwaliteit dekbedovertrekken met gave prints. Inmiddels hebben ze ook een ruime collectie kleding aan hun assortiment toegevoegd: Horizontal Living. Een mix tussen pyjama, jogging- en huispak voor kinderen en volwassen. Super comfortabel en zo worden de lazy Sundays alleen maar leuker.

De collectie bestaat uit:

dekbedovertrekken inclusief kussen 140 x 200/220 en pyjama's / huispakken voor jongens en meisjes maat 56 t/ 152.