Lovestation 22

Lovestation 22

Lovestation 22 is een nieuw Nederlands kinderkledingmerk voor avontuurlijke meisjes tussen de 2 en 12 jaar. De kleding van Lovestation22 is meisjesachtig maar ook hip en uitstekend onderling met elkaar te combineren.
Geen producten gevonden...
Ieder seizoen springen de jurkjes van Lovestation 22 er uit! Meestal zitten er in een seizoen wel meer dan 25 verschillende jurkjes en uiteraard zijn deze allemaal te combineren met bijpassende leggings en bolero`s. Lovestation22 kinderkleding wordt gemaakt in India en dat zie je in alle kleuren terug. Vrolijke kleuren welke nog zeer kleurrijk blijven na het wassen! Lovestation 22 draagt het wereldnatuurfonds een warm hart toe en haalt voor het ontwerpen van de jurkjes haar inspiratie uit de natuur. Vip-kidz.com verkoopt als eninge (web) winkel de HELE collectie van dit prachtige meidenmerk die te koop is vanaf maat 92 t/m 152.

Ieder seizoen wordt de collectie weer bijgevuld of veranderd, dus houd de website van Vip-Kidz goed in de gaten voor de nieuwste items. 

Bestellingen op werkdagen vóór 23.45 uur, zijn de volgende dag in huis. Vanaf €50 gratis verzending. Bestelling niet goed? = Geld terug!