Lofff

 

Lofff Kinderkleding

LoFff is een kinderkledingmerk dat nieuw in de verkoop is bij Vip-Kidz.com. Het is kinderkleding voor meisjes die dansen, spelen en vooral plezier hebben.

Geen producten gevonden...
Natuurlijk worden de ouders niet vergeten die de kleding moeten wassen, dus de kwaliteit blijft erg goed. Vip-Kidz heeft momenteel de uitgebreide zomercollectie van Lofff; kleurrijk, vrolijk en super girly meisjesachtig. Roze, blauw, oranje, donker, licht, en grijs. De jurkjes van Lofff zijn zo feestelijk dat ze ook voor speciale gelegenheden te dragen zijn, zoals bruiloften, communies, je verjaardag, of gewoon om lekker mee naar school te gaan. De jurkjes en rokjes zijn leuk te combineren met bijpassende leggings en bolero's. Maar ook als het warm genoeg is passen blote beentjes eronder ook heel leuk! In onze webshop vind je een groot aanbod van LoFff meisjeskleding die je online kunt kopen.

LoFff is voor meisjes. Voor meisjes die dansen. Voor meisjes die spelen. Voor meisjes die ontdekken. Maar vooral voor meisjes die plezier hebben. In het leven en in zichzelf.

LoFff is voor ouders. Voor ouders die dol zijn op hun dochters. Voor ouders die zich ervan bewust zijn dat kinderen geen kleine volwassenen zijn, maar een geheel eigen soort. En die daarvan willen genieten. Voor zolang het nog duurt.

LoFff is een gevoel. Hoe vaak wij niet horen dat mensen het merk ontdekken en verliefd zijn geworden. Of ze nu in Oslo, Moskou, Cork of in Waalre wonen. Of verhalen van kinderen, die de kleding niet meer uit willen, maar er liefst in blijven slapen. Die met hun zweef-rokken door het leven dansen. LoFff doet iets met je. Als je er open voor staat.

LoFff is lief. Lief voor de meisjes die het dragen – lekker zacht, makkelijk aan en uit te doen, comfortabel. Lief voor ouders die het kopen en die het moeten wassen. Lief voor de mensen waar we mee werken en waar we van houden.


LoFff is beschikbaar voor meisjes van maat 92 t/m maat 152. Dit merk valt normaal tot iets groot. Mocht je twijfelen en je niet zeker weten welke maat juist is, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij meten een artikel gerust voor je op.

Heb je een vraag over de pasvorm van een specifiek artikel of weet je niet zeker of een bepaalde combinatie goed bij elkaar past? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0184 692609 (ma-vr 9:00 - 17:00)