Legends22

Legends22 jongenskleding

 
Legends22 is een gaaf kinderkleding merk gericht op jongens. Het is een puur Nederlands merk. De naam komt voort uit de gedachte dat er een heleboel legendarische mannen zijn die ooit jongens met dromen waren.
Geen producten gevonden...
Legends22 is een gaaf kinderkleding merk gericht op jongens. Het is een puur Nederlands merk. De naam komt voort uit de gedachte dat er een heleboel legendarische mannen zijn die ooit jongens met dromen waren. Niemand kon vermoeden dat zij legendes zou worden. Een groot aantal van deze legendes vind je op de achterkant van de kaartjes aan de kleding. In iedere jongen schuilt een legende, die op het juiste moment zich ontpoppen. Deze jongens willen we blij maken met de kleding van Legends22. Het getal 22 is een geluksgetal, dat heb je nodig in je leven als je een legende gaat worden. Afijn, genoeg over de naam Legends22.

Het merk zelf heeft heel veel shirts met gave prints voor jongens in de maat 92 t/m 152. Felle kleuren, stoere prints, prints die je niet bij andere kinderkleding merken tegenkomt. Deze shirts en broekjes geven je een zomers gevoel waar iedereen blij van wordt en zeker jouw zoon of jongen die de kleding draagt. Het materiaal is stevig en goed, zelfs na tig wasbeurten. Ga je voor een abstracte print, de muzieknoten, of toch het dier wat op je shirt staat gedrukt? Dit shirts en broekjes van dit jongensmerk maken je outfit af. Ideale tops voor onder een vest of blouse, en voor iedere activiteit zoals het strand, de stad, spelen of naar school. Fashion for kids, vip-kidz!