Dutch Dream Denim

Uniek in Nederland de jeans van Dutch Dream Denim. Vip-kidz.com heeft van dit merk de hele collectie die bestaat uit hoofdzakelijk voor de meiden en jongens. Dutch Dream Denim kinderkleding heeft als basis altijd de Jog Jeans spijkerbroek maar inmiddels zijn daar verschillende fittings bij gekomen.

De skinny fit is erg populair omdat deze broek ECHT skinny is, dus bijzonder geschikt voor de echt slanke kinderen. Dutch Dream Denim kinderkleding heeft in alle spijkerbroeken ook een verstelbaar elastiek geplaats zodat de broek nog beter passender gemaakt kan worden. Het unieke van deze spijkerbroeken is dat ze allemaal zijn voorzien van dubbellaagse kniedelen voor extra versteviging. Ouders en ook kinderen zijn gek op de Dutch Dream Denim jeans, omdat de broeken zeker een heel seizoen mee gaan. Vip-kidz.com verkoopt dit kinderkleding merk vanaf maat 74 t/m 152

Ieder seizoen wordt de collectie Dutch Dream Denim kinderkleding weer bijgevuld of veranderd, dus houd de website van Vip-Kidz goed in de gaten voor de nieuwste items. 

Bestellingen op werkdagen vóór 16.00 uur, zijn de volgende dag in huis. Vanaf €50 gratis verzending.