Zet je wekker voor Ninni Vi en Mortenz - Vip-Kidz

Zet je wekker voor Ninni Vi & Mortenz

Zet je wekker voor Ninni Vi & Mortenz

Donderdag gaan we live! De nieuwste collectie van Ninni Vi en Mortenz is er eentje om er voor klaar te zitten.

Stoere jongens en hippe meisjes opgelet: de nieuwe collectie van Ninni Vi en Mortenz komt eraan. Vip-Kidz heeft dit keer weer groter en meer ingekocht want deze wintercollectie is er eentje om niet te vergeten.  Dus zorg dat je er donderdag op tijd bij bent, ALLE modellen jurkjes , tops broeken en bijpassende leggings, kniekousen en haarbanden vliegen in no time de online winkel uit. Vip-Kidz heeft al een kleine glimp kunnen opvangen van de collectie van Ninni Vi: hip, casual en gave combinaties met veel geel, zwart pink en grijs. We love Ninni Vi!
De jurkjes schelen aanzienlijk in de lengtes dus ALLE lengtematen staan (zoals u van ons gewend bent) donderdag op de website vermeld.
Zorg dat u de lengte en breedte maten weet van een passend jurkje want dan kunt u gelijk de juiste maat bestellen.

Stoere jongens zitten goed met de nieuwste collectie van het kinderkledingmerk Mortenz. Ook daar zien we veel stoere kleuren en combinaties terug. We weten uit ervaring dat beide merken super populair zijn en raden daarom alle Ninni Vi en Mortenz-fans aan om er op tijd bij te zijn!
Ook van Mortenz heeft Vip-kidz.com de HELE collectie dus MIX & MATCH er op los.

Het is nog een paar nachtjes slapen maar team Vip-Kidz kan niet wachten! De nieuwste wintercollectie van Ninni Vi en Mortenz shop je komende donderdag vanaf 09.00 uur online.

Reacties

We vinden het leuk als je een reactie achter laat! Ben jij de eerste?...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden