Retour pakt weer groots uit met een nieuwe stoere collectie voor jongens en meiden. - Vip-Kidz

Retour Zomer 2018

Retour Zomer 2018

Retour pakt weer groots uit met een nieuwe stoere collectie voor jongens en meiden.

Retours rock look is voor alsnog een blijvertje, zoals we zullen zien in 2018. Retour gebruikt deze look in alle designs van de grijze Esmee antra Sjaal tot het Jiles jongens shirt. Natuurlijk zien we bij Retour de mooie volle kleuren zwart-wit, neon yellow en khaki- groen voorzien van stoeren kwalitatieve prints. 

Een mooi voorbeeld van de print á la 2018 van Retour zijn de zomerse bijna vintage beelden zoals op het Krijn vest en de shorts te zien zijn. 

Krijn van Retour JeansRaoul Short mutlicolour

 

Retour staat natuurlijk voor Denim, voor de meiden hebben we in 2018 stretchy skinny en super skinny. Heerlijk zacht en met een comfortabele pasvorm. De jeans zijn voorzien van mooie wassingen als de heavy bleached en vintage blue denims. Daarbij zien we de vertrouwde light en medium blue wassings natuurlijk ook in deze collectie terug. 

 

Kijk rustig eens rond tussen al het moois van de nieuw retour collectie. Houdt onze sociale media kanalen in de gate voor meer inspiratie en de laatste denim trends van Retour. 

 

Tip

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, iedere weekend ontvang je dan een mooie nieuwsbrief met inspiratie en de laatste mode trends in je mailbox. 

 

Reacties

We vinden het leuk als je een reactie achter laat! Ben jij de eerste?...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden