Redhead Days Breda zoekt roodharige kids modellen

  • Geplaatst op
  • Door Lisa Vogel
  • Geplaatst in Nieuws
  • 8
Redhead Days Breda zoekt roodharige kids modellen

Ziet uw zoon of dochter zichzelf al stralen op de catwalk?

Redhead Days Breda is op zoek naar roodharige kids modellen! Is uw zoon of dochter tussen de vijf en twaalf jaar oud met rood haar en een model in de dop? Geef hem/haar dan snel op voor de Kids Fashionshow. Redhead Days Breda vindt in de hele binnenstad van Breda plaats van 4 tot en met 6 september 2015. Er is van alles te doen! Zo zijn er exposities, verschillende lezingen en workshops, een modeshow, fotoshoots, comedy, kledingadvies voor bij je prachtige rode lokken en daarnaast kun je natuurlijk vele leuke roodharigen uit diverse landen ontmoeten.


De Fashionshow is het op één na grootste onderdeel van het Redhead days evenement en vindt plaats op zondag 6 september. Voor alle modellen worden haar en de visagie verzorgd door professionele kappers en visagisten. Wacht dus niet langer en neem contact op met fashionshow@redheaddays.nl voor meer informatie en een inschrijfformulier.

Reacties

  1. Esmee van slooten Esmee van slooten

    Ik ben Esmee en ik ben 8 jaar. Ik heb een aparte kleur rood haar tot om mijn billen. Deze kans lijkt me te gek! Ik wil heeeel graag meedoen! Groetjes Esmee ☺️

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden