Ontwerp je eigen button en win prijzen - Vip-Kidz

Ontwerp je eigen button en win prijzen

Ontwerp je eigen button en win prijzen

De buttons zijn onwijs populair en kunnen overal op gedragen worden.

De trend van deze zomer: de buttons. Ze zijn niet weg te denken op spijkerjasjes, rugzakken, shirts, vesten en zelfs broeken! En vanaf nu krijgt iedere klant een vrolijke button bij elke bestelling en hebben we er een challenge aan gekoppeld voor de jonge creatievelingen onder ons! 

Heb jij een origineel idee voor een gave tekening, tekst, plaatje of iets heel grappigs? Wij hebben jouw hulp nodig! Laat van je horen en ontwerp je eigen button!
Vip-Kidz heeft inmiddels al tien gave ontwerpen binnengekregen, maar we willen er nog veel meer! Wij dagen iedereen uit om nieuwe buttons te bedenken, te tekenen en te kleuren! Ontwerp er zoveel als je wilt.

Als Vip-Kidz helemaal ondersteboven is van jouw button en deze gaat gebruiken, krijg je niet alleen je zelf ontworpen button in huis, maar je maakt ook kans op een van de volgende prijzen:
Samen met zes vrienden gratis naar een Pathe Bioscoop naar keuze in Nederland of een make-over in de Experience Store in Bleskensgraaf met 6 vrienden/vriendinnen met fotoshoot en de haren en make-up wordt gedaan.

Download het button-challenge bestand hier, ga aan de slag en lever hem in. Inleveren kan elke vrijdag & zaterdag in de winkel of stuur hem op naar:

Vip-kidz.com
Kerkstraat 35
2971 AK
Bleskensgraaf

Reacties

  1. Lida van de Veen Lida van de Veen

    GENIAAL :-) leuk verzonnen zeg. ik heb gelijk een bestelling gedaan en we gaan aan de slag.

  2. Anita de Zeeuw Anita de Zeeuw

    Ik heb er al 2 ontvangen, super leuk idee. de kinderen zijn er echt blij mee , we kijken uit naar een Koningsdag Button

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden