Levv Girls wintercollectie 2018/2019 - Vip-Kidz

Nieuw merk Levv Girls voor de tienermeiden

Nieuw merk Levv Girls voor de tienermeiden

LEVV Girls voor tieners - wintercollectie

Wat zijn wij blij met het nieuwe merk kinderkleding LEVV GIRLS. De LEVV collectie is er speciaal voor de meiden van de leeftijd 6 t/m 16 jaar. Stoer, rock een vleugje glamour dat is het merk LEVV Girls. Een eigentijds en stijlvol merk dat gericht is op de tienermeiden. Mooie stoffen en trendy subtiele details. De collectie heeft een dosis lef is comfortabel en stylish.

 

Wintercollectie Levv Girls - Vip-kidz

 

 

De wintercollectie voor de meiden is gemaakt met een knipoog naar de mode voor volwassenen. Stijlvol, basic uitgevoerd in de mooiste materialen. De collectie bestaat uit stoere rokjes, stijlvolle jurken, longlsleeves met subtiele printjes en trendy jasjes en vesten. Rustige kleuren met hier en daar een glitter of een panterprint.

 

De eerste collectie van LEVV Girls is vanaf eind juli verkrijgbaar bij Vip-Kidz.

 

Wintercollectie Levv Girls - Vip-kidz

 

De collectie van LEVV Girls is bij Vip-Kidz verkrijgbaar in de maten 104 t/m 188. De collectie van LEVV Girls bestaat uit drie leveringen. Iedere collectie met een ander hip thema en bijpassend kleurpalet. De eerste collectie met als thema ‘Rocking Girl’ is vanaf eind juli verkrijgbaar bij Vip-Kidz.  

Reacties

We vinden het leuk als je een reactie achter laat! Ben jij de eerste?...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden