Meet Ninni Vi & Mortenz - Vip-Kidz

Meet Ninni Vi & Mortenz

Meet Ninni Vi & Mortenz

Shop nu één van de heerlijk draagbare items van Ninni Vi en Mortenz.

Ninni Vi is het Nederlandse merk voor de echte exclusieve sportieve trendsetter. De collectie valt op door zijn basic en uitdagende uitstraling. Stoer en vooral sportief, dat is Ninni Vi. Alle items, bestaande uit mooie modellen met perfecte pasvorm, zijn uitgevoerd in relaxte tricot stoffen van een hoogwaardige kwaliteit in de maten 98-104 t/m 158-164. Met Ninni Vi krijg je spontaan zin in de winter! En Ninni Vi valt uiterst goed in de smaak bij de klanten van Vip-Kidz! De volledige collectie is vanaf vandaag bij Vip-Kidz.com verkrijgbaar en de online bestellingen gaan hard.

Ook de gehele wintercollectie van boyslabel Mortenz, de grote broer van Ninni Vi, is vanaf vandaag online verkrijgbaar. Mortenz is heerlijk draagbaar, zeer sportief en valt goed op maat. De items van Mortenz zijn net als bij Ninni Vi, uitgevoerd in relaxte tricot stoffen van een hoogwaardige kwaliteit in de maten 98-104 t/m 158-164. De prachtige kleuren combinaties zorgen er voor dat een item van Mortenz niet mag ontbreken in de kledingkast van een stoere jongen!

Bekijk de volledige collectie van Ninni Vi en Mortenz nu op Vip-Kidz.com en wacht niet langer om één van de top items binnen te slepen! 

Reacties

We vinden het leuk als je een reactie achter laat! Ben jij de eerste?...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden