Klaar om omgetoverd te worden tot een echt VIP-Kidz model? - Vip-Kidz

Klaar om omgetoverd te worden tot een echt VIP-Kidz model?

  • Geplaatst op
  • Door Lisa Vogel
  • Geplaatst in Nieuws, Vip-Kidz
  • 2
Klaar om omgetoverd te worden tot een echt VIP-Kidz model?

Laat je haar en make-up doen en ga als een echt model op de foto!

Lijkt jouw dochtertje of zoontje het fantastisch om op de foto gezet te worden in een nieuwe outfit, door een professionele fotograaf? Dat kan! VIP-Kidz.com houdt in de herfstvakantie op donderdag 22 en vrijdag 23 oktober, de Hair & Beauty Days in de exclusieve Experience Store. 

De kinderen krijgen een volledige VIP behandeling. Voor ze op de foto gaat worden de haren en make-up gedaan. Iedereen mag uiteraard een stoere outfit aantrekken uit onze winkel. Tijdens het wachten kunnen de kinderen plaats nemen in de bioscoop. Op dit moment draaien we Frozen en Minions, die zeer goed in de smaak vallen. En het mooiste is: alles is gratis. Alleen tijdens de Hair & Beauty Days zal onze professionele fotograaf Yvon aanwezig zijn. U betaalt alleen de foto's die u echt wil bestellen. 

DE FOTOGRAAF IS ER DONDERDAG & VRIJDAG VAN 10.0 - 16.00 UUR

 U vindt de VIP-Kidz Experience Store in Bleskensgraaf, Kerkstraat 35. 

AFSPRAAK MAKEN NIET NODIG !!!Reacties

  1. Suus Zwetsloot Suus Zwetsloot

    Zou geweldig zijn voor mijn dochter Catoo van 6 jaar. Ze houd enorm van lekker tutten en meisjes dingen. Ze verdiend het omdat ze altijd met haar broers mee moet naar voetbal veld en andere activiteiten. Het is een super lief spontaan meisje.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden