De eerste experience store in Europa - Vip-Kidz

Het aftellen is begonnen....

Het aftellen is begonnen....

De eerste Experience store in Europa

Vip-Kidz opent 29 augustus de eerste kinderkleding store in Europa waar de klant zich écht klant kan voelen. Maar het aftellen is begonnen want over een paar dag gaat onze webshop al online. Ontmoeten, beleven, voelen, ondervinden, inspiratie opdoen en uiteindelijk relaxed shoppen, dat is waar de Vip-Kidz Experience Store voor staat. Wij vertegenwoordigen vijftien top merken uit het midden en hoog segment van maat 92 tot en met 176, zodat u altijd slaagt. Terwijl u geniet van de heerlijkste latte macchiato als u aan onze gezellige bar of koffietafel zit, krijgt u het beste advies. U loopt gegarandeerd altijd tevreden de deur uit.

Wat kenmerkend is voor de experience store is: geen kassa. Wij geven gratis stylingsadvies en de kinderen kunnen gratis op de foto in onze moderne fotostudio. Desgewenst bestellen wij uw outfit samen op de I-Pad tower. Terwijl de kinderen de laatste games spelen op de i-Pads of kijken naar de nieuwste films in onze mini-bioscoop, wordt u geïnspireerd door de laatste trends op het gebied van kinderkleding.

Vip-Kidz opent haar deuren op 29 augustus. U vindt de Vip-Kidz Experience Store aan de Kerkstraat 35 te Bleskensgraaf.

De webshop is zeer overzichtelijk, u kunt gemakkelijk sparen voor korting en wanneer u op een werkdag een bestelling plaatst voor 23:55 uur, heeft u het de volgende dag al in huis.

Heeft u vragen en/of opmerkingen?  Neem gerust contact op met de klantenservice is te via 0184 692609 of per e-mail: info@vip-kidz.com

Reacties

  1. Brenda dijkhuizen Brenda dijkhuizen

    Klinkt te mooi om waar te zijn , daar heb ik graag een uur rijden voor over

  2. Naomi Schoonhoven Naomi Schoonhoven

    Klinkt echt geweldig! Ik ben erbij met de opening en kom lekker shoppen!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden