Meet WaaaW Kids - Vip-Kidz

Eindeloos combineren met WaaaW Kids

Eindeloos combineren met WaaaW Kids

Shop de hippe basic jurkjes en accessoires van WaaaW!

Basic jurkjes, accessoires en vooral heel hip: dat is WaaaW Kids! Dit merk wordt gedragen door stoere meiden van twee tot tien jaar. WaaaW heeft een kleurrijke collectie jurkjes en vele wisselbare details. Met items van WaaaW kun je eindeloos combineren en maak je iedere outfit uniek. WaaaW is veelzijdig, comfortabel en lekker betaalbaar. 

WaaaW is daarnaast ook super comfortabel, heeft een perfecte pasvorm en is mooi afgewerkt. Het merendeel van de collectie is uitgevoerd in effen kleuren. Combineren met de items van WaaaW is absoluut een feestje! Strijkapplicaties, strasssteentjes, studs, riempjes en sjaaltjes: in een handomdraai creëert jouw dochter haar eigen look. Bovendien zijn alle kledingstukken voorzien van twee drukknoopjes, waardoor je de accessoires makkelijk kunt bevestigen op één van de WaaaW jurkjes. De diverse, hippe drukkertjes uit de collectie zijn hierdoor eenvoudig te wisselen en maken elk jurkje uniek! 

Het motto van WaaaW Kids is: kiezen, creeëren en combineren! Kies een van de basic jurkjes en de leukste accessoires. Creëer met deze elementen iedere dag je eigen look. En combineer je jurkje met de rest van je kledingkast zoals mooie leggings, jasjes, sieraden en vestjes. De combinaties zijn eindeloos en dat met maar één WaaaW jurkje en de coole accesoires. Krijg helemaal een Waaaw gevoel!

Vip-Kidz.com verkoopt de hele collectie van WaaaW Kids. Wacht dus niet langer en shop één van de hippe items! 

Reacties

We vinden het leuk als je een reactie achter laat! Ben jij de eerste?...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden