Eerste levering van de Quapi zomercollectie - Vip-Kidz

Eerste levering Quapi zomer 2016

Eerste levering Quapi zomer 2016

Shop de gloednieuwe zomercollectie van Quapi bij Vip-Kidz!

Ook zo dol op de kleurrijke kleding van Quapi? Dan hebben wij goed nieuws. Vip-Kidz heeft zojuist de eerste levering van de Quapi Kidswear zomercollectie 2016 binnengekregen. En dat niet alleen: Vip-Kidz verkoopt de hele collectie. Dat is uniek omdat niet alleen meiden, maar ook stoere jongens de nieuwe items kunnen uitproberen. Geen enkele andere store verkoopt ook de gehele jongenscollectie van Quapi. 

Quapi is een populair kinderkledingmerk bij zowel jongens als meisjes. Lekker draagbaar, frisse kleuren en goed betaalbaar: dat is Quapi. Jongens kunnen rekenen op stoere items met knalkleuren en leuke prints. De meidencollectie bestaat uit zomerse frisse kleuren, van geel tot knalroze. Vip-Kidz heeft nu de eerste levering ontvangen, maar er komt nog veel meer! Houd de webshop daarom goed in de gaten.

De hele Quapi zomercollectie 2016 is exclusief bij Vip-Kidz verkrijgbaar, voor jongens en meiden, in maat 92 tot en met 176. Wacht niet langer en shop de eerste nieuwe items nu!


Reacties

  1. Janneke & Wim Janneke & Wim

    Al jaren fan van Quapi en sinds vorig jaar ook vaste klant bij Vip-kidz. Super snelle verzending en super fijne service een echte aanrader

  2. Carola Carola

    Wow, wat een prachtige collectie weer...en wat super gaaf dat jullie OOK de hele jongens collectie hebben ... ik ben fan

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden