Dutch Dream Denim test uitslagen - Vip-Kidz

Dutch Dream Denim test uitslagen

Dutch Dream Denim test uitslagen

De 'Pongo', het slimfit model van Dutch Dream Denim werd getest door het zoontje van één van de moeders uit het testpanel.

Vip-Kidz plaatste onlangs op Facebook een oproep voor een testpanel voor de stoere broeken van Dutch Dream Denim en hier werd massaal op gereageerd. Dat is niet zo gek want de jeans van Dutch Dream Denim zijn razend populair op dit moment! De pasvorm is goed, je hebt waar voor je geld en de dubbele kniestukken zijn een ontzettende uitkomst. Maar is dat ook echt zo? Dat was de vraag! Daarom werden er vijf willekeurige ouders uitgekozen, die meededen aan de actie op Facebook, om de jeans van dit fantastische merk te testen. Dit testpanel bestond uit: Saskia Evers, Stiena Nijboer-Oosterhuis, Claudia Smit, Renate vd Leeden en John van de Burg. 

De 'Pongo' is het slimfit model van Dutch Deam Denim voor de jongens. Saskia Evers testte deze jeans. Saskia: "De broek vind ik zeker groter vallen dan maat 92 van een ander merk, dus mijn zoontje kan hem langer door dragen." Ook als de broek groter valt is dat geen probleem: je slaat de pijpen een keer om en je doet er gelijk langer mee. De pasvorm is volgens Saskia erg goed en de jeans sluit goed aan. 
 

Stiena Nijboer vond het erg leuk dat zij de meiden broek 'Nyama' mochten testen. "Wij hadden maat 140 nodig en die viel ook zoals verwacht", aldus Stiena. Andere pluspunten vond zij het elastiek in de taille en dat de broek ook na het wassen perfect bleef. 
Alle modellen van Dutch Dream Denim hebben een verstelbaar elastiek en ondanks dat de modellen best smal vallen vinden veel moeders dat toch wel fijn. Veel kinderen die echt smal zijn kunnen niet goed slagen voor een goede jeans maar de skinny jeans van Dutch Dream Denim vallen bij deze kinderen heel goed in de smaak!
 

Ook Renate vd Leeden is blij dat haar zoon Rens de broek mocht testen, deze stoere knul draagt maat 140 en verslijt broeken. Rens heeft van Dutch Dream Denim een regular model ontvangen en omdat hij erg smal is zit de broek ook wel een beetje wijd bij de benen, in de taille past het al snel dankzij het verstelbare elastiek. Maar een skinny model van Dutch Dream Denim had voor Rens beter geweest. Wel vindt Renate de dubbele kniestukken een uitkomst, Ideaal, want de knieën gaan altijd het eerste kapot volgens Renate.
 

Als laatste hadden we John van de Burg. Deze vader wilde de broeken van Dutch Dream Denim graag testen voor zijn dochter Isa. John kreeg van Dutch Dream Denim een slimfit model en de broek is gelijk mee op vakantie gegaan. Een reactie houden we dus nog tegoed van John. Ook van Claudia Smit hebben we nog geen reactie ontvangen, maar ook dit zal waarschijnlijk vanwege de vakantietijd zijn.
 

Al met al kunnen we vast stellen dat de broeken van Dutch Dream Denim een perfecte pasvorm hebben en dat de dubbele kniestukken zeker door de moeders worden gewaardeerd. Ook het verstelbare elastiek in de taille is een uitkomst. Als laatste de prijs: een goede jeans al vanaf 28,95 euro is natuurlijk top! 
De broeken van Dutch Dream Denim zijn er in de maten 92 t/m 164.
Bestel ze nu online bij VIP-kidz.com, bestellingen gedaan op werkdagen tot 23:45 uur heeft u de volgende dag al in huis. Tevens heeft Vip-Kidz.com de mogelijkheid om een betaling achteraf doen.

Reacties

  1. Wim Appelman Wim Appelman

    KIJK daar heeft de alleenstaande vader wat aan....deze vader houd van online shoppen voor zijn 4 kinderen en dan is het leuk om ervaringen te lezen !!

  2. Carla Carla

    Wat handig zo`n testpanel !!!
    Gelijk een skinny van Dutch Dream Denim besteld, ik heb zo`n moeite om goed zittende broeken voor mijn zoon te vinden !!
    Dankjewel Lisa voor weer een leuke BLOG

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden