5 redenen waarom je in de meivakantie bij Vip-Kidz moet zijn - Vip-Kidz

5 redenen waarom je in de meivakantie bij Vip-kidz moet zijn

5 redenen waarom je in de meivakantie bij Vip-kidz moet zijn

Een compleet dagje uit beleef je bij Vip-Kidz.

Hoera! De meivakantie is begonnen en de kids zijn thuis. Maar even de stad in om te shoppen en continue je kids in de gaten houden is niet altijd even makkelijk. In de experience store van Vip-kidz weten we daar wel raad mee. Vijf redenen waarom een uitje naar Vip-Kidz een aanrader is.

1 Moeders kunnen hier zorgeloos de nieuwste en beste merken kinderkleding shoppen voor jongens en meisjes. Denk aan Ninni Vi, Sturdy, Quapi en Tumble 'n Dry. Het team van Vip-kidz staat klaar om uitgebreid advies te geven en met u mee te denken. Geniet ondertussen van een heerlijke capuccino. Geslaagd? De volgende dag wordt het pakketje al bij u thuis bezorgd.

2 Kids zijn bij Vip-Kidz ook echt vip! Jongens en meisjes kunnen met hun gloednieuwe outfit op de foto in onze fotostudio. Een professionele fotograaf schiet de plaatjes en een kapster zorgt voor een mooie look. En het mooiste van alles: het is helemaal gratis. De foto's worden gratis via de mail verstuurd. Een leuke tip voor moederdag.

3 In onze mini-bioscoop worden de leukste Disney-films gedraaid. Kinderen nemen plaats en genieten, terwijl mama de nieuwste collecties bewondert. Geen zin in een film? Schuif dan achter één van onze iPads en speel de leukste spelletjes. Daar staat ook altijd wat lekkers op tafel. Ideaal!

4 De leukste musthaves voor deze zomer zijn bij Vip-Kidz al verkrijgbaar.Daarbij is Vip-Kidz uniek: want als enige (web)winkel verkopen wij de hele collectie van Quapi voor meiden en jongens vanaf maat 92. Maar vergeet ook vooral niet de hele collectie van Tygo & Vito, Jubel, Sturdy, WaaaW en Topitm. Alle hippe merken vind je exlusief bij Vip-Kidz.

5 De experience store is de hele meivakantie geopend. Op vrijdag en zaterdag is iedereen welkom van 09.00 tot 17.00 uur. En we hebben goed nieuws: de experience store is sinds deze maand ook elke woensdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Zien we je snel?     

Reacties

We vinden het leuk als je een reactie achter laat! Ben jij de eerste?...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden